Over Prismare
bell-gr5

Welkom bij Prismare

Prismare is het kloppend hart van Roombeek. Het is een echte ontmoetingsplek, waar mensen, verenigingen, organisaties en bedrijven met allerlei interesses en verschillende culturen en achtergronden met elkaar in contact komen én samenwerken.

Hieronder vindt u een greep uit de mogelijkheden van Prismare. De medewerkers van het I-Punt van Prismare vertellen u hierover graag meer. Ook kunnen zijn u informeren over onze huisgenoten en activiteiten in de wijk. Bij het I-Punt in Prismare kunt u ook terecht voor leuke cadeaus uit de Top-Art winkel! Tot ziens in Prismare!

Arrangementenspecialist Cognit

Op zoek naar een verrassend uitje, een volledig en op maat gesneden arrangement óf een spannende ontdekkingstocht? Dan is Roombeek de basis; Cognit van Prismare graag uw gastheer! Cognit verzorgt o.a. rondleidingen door Roombeek, maar ook fietstochten of spannende spellen in de omgeving. Bekijk alle activiteiten in Roombeek!

Top-Art Winkel

Top Art is een initiatief van Estinea, een organisatie voor zorg en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. Top Art is een winkel met een verhaal en een plek om -ook na werktijd- nog snel een leuk cadeau te kopen!

Exposities

In Prismare staat het bol van de kunst. U vindt er prachtige kunstwerken en doorlopend wisselende exposities.

Huisgenoten Prismare

In Prismare is altijd wat te doen! Daar zijn we trots op. Kom ook eens kijken of meedoen. Naast de 20 ‘vaste bewoners’ van Prismare hebben ruim 30 verenigingen hun stek aan de Roomweg 167d gevonden. Zij organiseren regelmatig allerlei activiteiten. Zij komen bijvoorbeeld wekelijks repeteren, trainen of vergaderen in één van de vele multifunctionele ruimtes in Prismare. Voor elk wat wils dus! Op zoek naar een leuke activiteit of hobby? Kom dan gerust eens een kijkje nemen, bekijk hier de wekelijkse activiteiten