Reserveer nu je ruimte bij prismare

Maatregelen COVID-19: het online reserveren van incidentele boekingen in de periode tot 1 september 2020 is niet mogelijk. Online reserveren kan alleen voor een datum die verder ligt dan 1 september a.s.. Wilt u een meerdaagse reservering plaatsen of buiten de beschikbare periode reserveren, neem dan per e-mail contact op via reservering@wijkvoorziening.nl.

Algemeen

Per ruimte wordt er aangegeven welke faciliteiten er aanwezig zijn, wat de prijs is en hoeveel personen in deze ruimte passen. Eventuele extra faciliteiten als catering zijn aanwezig.

Vaste ruimte

Een vaste ruimte huren voor uw vereniging of organisatie; Met uw vereniging of organisatie op een vaste dag een ruimte huren? Dat kan. Meer dan 25 verenigingen en organisaties gingen uw voor. ( zie homepagina Huisgenoten & Huurders) U mag zelf bepalen wat u zou willen betalen als u permanent bij ons gaat huren, dit doen wij doormiddel van ruilhandel.

Ruilhandel

Wij werken in Prismare met ruilhandel in combinatie met zaalverhuur. De zogenoemde ‘ruilhandel’ van de wijkvoorzieningen is bijzonder maar tegelijkertijd een eeuwenoud beproefd recept, gebaseerd op het principe van handel drijven toen er nog geen geld was. Instanties, verenigingen en organisaties kunnen permanent voor hun vereniging gebruik maken van de voorzieningen in Prismare voor een gunstig (of geen) tarief. Maar dan moeten ze wel iets terug doen, waarmee het algemeen (financieel) belang van de wijkvoorziening en haar doelstellingen worden ondersteund. Mocht de ruilhandel uw interesse hebben gewekt, maak dan vrijblijvend een afspraak, wij leggen u graag uit wat de ruilhandel voor u vereniging of organisatie kan betekenen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via reservering@wijkvoorziening.nl of via 053-4757455