Vergaderruimte huren in Enschede

De keuze voor de juiste vergaderruimte in Enschede kan van groot belang zijn voor uw organisatie. Bij Prismare bieden wij u alle mogelijkheid om in Enschede te vergaderen zoals u dat het beste uitkomt. Wij hebben meerdere ruimtes beschikbaar die onderling af te stemmen zijn naar specifieke wensen. Het begrip vergaderen kan bij ons breed uitgelegd worden. Met 10 verschillende ruimtes waarvan er 3 specifiek zijn ingericht als vergaderruimte kan iedereen bij ons in de juiste ruimte in Enschede vergaderen. Bij ons ontdekt u meer dan een vergaderruimte alleen. Wij zijn centraal gelegen en dus goed bereikbaar. Bij ons kunt u veel meer dan alleen een kale ruimte huren. Niet alleen zijn ze op geschikte wijze ingericht, wij bieden ook zeer veel mogelijkheden qua voorzieningen. Overige voordelen zijn;

• gemakkelijk online reserveren,
• geschikt voor workshops, activiteiten en vergaderingen
• de mogelijkheid voor ruilhandel, huren zonder dat dit geld kost.

Informatie over onze vergaderruimtes

Als het gaat om een vergaderruimte in Enschede dan ontdekt u bij ons dan alle mogelijkheid om hier invulling aan te geven zoals u dat wenst. Voor de catering kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van onze partner Schenk Atelier Katoen. De contactinformatie hiervoor vindt u terug op de pagina ‘tarieven en catering’. Ook al zijn de verschillende ruimtes ingericht bieden wij u de mogelijkheid om deze naar uw wensen af te stemmen. Een beamer, scherm en flipover zijn overigens standaard.

Reserveer online

Vergaderen in Enschede doet u bij Prismare

‘In Prismare is altijd wat te doen’. Gevestigd centraal in Roombeek mag Prismare gezien worden als het kloppend hart van de wijk. Het is niet overdreven om te stellen dat hier altijd wel de nodige activiteiten gaande zijn. het streven is om een ontmoetingsplek te zijn voor verschillende mensen, verenigingen, organisaties en culturen. Een streven waar we inmiddels zeer succesvol in zijn geworden. Bij ons zijn er inmiddels ruim 30 verengingen die bij ons hun stek hebben gevonden.

Zoals gezegd kan de term vergaderen in Enschede breed opgevat worden. Wij bieden u de nodige variatie aan in de verschillende vergaderruimtes in Enschede. De meest voor de hand liggende keuzes zijn te maken in de capaciteiten van de deelnemers. Wat ook niet vergeten mag worden is ons theater. Met maximaal 265 zitplaatsen is deze prachtige ruimte ideaal voor een congres, symposia of een lezing.

De verschillende mogelijkheden voor uw vergaderruimte

Bij Prismare bieden we 3 ‘standaard’ vergaderruimtes aan. Het grote verschil bij deze is de mogelijkheid voor de hoeveelheid deelnemers. Het kleinste atelier biedt ruimte voor 15 personen. De grootste kan 22 mensen huisvesten.

Deze ruimtes zijn in het bijzonder ingericht om te dienen als een vergaderruimte in Enschede voor vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten of cursussen.

Maar u ontdekt bij ons ook overige mogelijkheden zoals;
• kunst te etaleren,
• muziek te maken en/ of te beleven
• een creatieve ruimte voor bijvoorbeeld workshops, cursussen of andere kunstvormen.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van 2 sportzalen en ontdekt u bij ons een theater. Hoe de ruimtes zijn ingericht kunt u op de website zien. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot uw vergaderruimte in Enschede? Laat het ons dan weten.

Reserveren is snel gedaan

Vergaderen in Enschede doet u bij Prismare. Wij zijn gevestigd aan de Roomweg 167 d. een centrale ligging in een wijk die over zeer veel faciliteiten beschikt. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar. We liggen niet te ver van de stad af. Dus als u na het vergaderen nog even wat wil drinken in Enschede dan is dit geen probleem. De keuze om bij ons te vergaderen zorg ervoor dat u onze mensen de kans geeft zich vanuit hun eigen kracht in te zetten. Zo behaalt u samen met ons belangrijke maatschappelijke doelen. Een vergaderruimte reserveert u bij ons eenvoudig en snel online. Wilt u meer weten over de mogelijkheid met betrekking tot ruilhandel, neem dan contact met ons op. Dat geldt natuurlijk ook voor al uw overige vragen.

Reserveer online

Prismare

Schenk Atelier Katoen verzorgt de catering voor alle partijen die in de ochtend, middag en/of avond een boeking hebben binnen Prismare. Voor cateringafspraken kunt u rechtstreeks contact opnemen tijdens de openingstijden: ma t/m vr van 9.00 tot 16.00 uur.

Contact: Team W&A Lonnekerspoorlaan 120

Lonnekerspoorlaan 120  7523 BJ Enschede

Postadres: Postbus 248  7120 AE Aalten

telnr; 088-4950765

email: team.walonnekerspoorlaan120@estinea.nl

 

Cateringformulier downloaden

RUIMTE ( incl. beamer, scherm, flipover)
Tarief (excl. BTW)

Ateliers
€ 15,50 ---- € 37,50 per dagdeel (3 á 4 uur)

Theater
€ 290,00 per dagdeel

Sportzaal half
€ 13,61 per uur

Sportzaal heel
€ 27,11 per uur


EXTRA FACILITEITEN (naast reeds aanwezige faciliteiten in de ruimte)
PRIJS PER STUK (excl. BTW)

Zaalinrichting (ombouw standaard ruimte)
€ 25,00

Zaalinrichting evenement
€ 45,00

Extra Beamer en scherm
€ 15,00

Extra Flipover
€ 7,50

Theatertechnicus
€ 36,50 per uur