Ontdek de zakelijke mogelijkheden van Prismare!

Of het nu gaat om een vergadering, symposium of bedrijfsuitje, als professionele organisatie bent u altijd op zoek naar dat ‘beetje meer’. Prismare is een bijzondere multifunctionele locatie in Enschede-noord.

Prismare biedt legio mogelijkheden voor uw zakelijke bijeenkomst. Van vergaderingen voor kleine groepen tot symposia tot tachtig personen. Uw zakelijke bijeenkomst kan bovendien op verschillende manieren worden opgefleurd.

Combineer deze met een sportieve of ontspannende activiteit of volg een creatieve workshop . Wij denken graag met u mee!

Prismare heeft verschillende ruimtes; Ateliers genoemd

Atelier 1 beschikt over een vergaderopstelling voor 15 personen. Hiermee is Atelier 1 uitermate geschikt voor vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten of cursussen. Daarnaast bevindt er zich een zithoek waardoor dit Atelier ook zeer geschikt is om in kleiner groepen uiteen te gaan.

Atelier 2 beschikt over een vergaderopstelling voor 18 personen. Hiermee is Atelier 2 uitermate geschikt voor vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten of cursussen.

Atelier 3 beschikt over een U opstelling voor 22 personen. Hiermee is Atelier 3 uitermate geschikt voor vergaderingen zakelijke bijeenkomsten of cursussen.

Atelier 4 is een lege ruimte, voorzien van een spiegelwand, linoleumvloer en geluidsinstallatie. Hiermee is Atelier 4 een geschikte ruimte voor dans- en bewegingsgroepen.

Muziek Atelier 1 is voorzien van een cabaretopstelling voor 35 personen.

Muziek Atelier 2 is voorzien van een geluidsinstallatie en is volledig geluidsdicht. Er staan 50 klapstoelen. Gebruik van een piano is in overleg mogelijk.

Creatief Atelier is uitermate geschikt voor het organiseren van workshops, schildercursussen en andere kunstvormen. Er bevindt zich een lange tafel in de ruimte met daaromheen 25 krukken. Tevens is er een visagie spiegel aanwezig.

Sportzaal 1 en 2 zijn beide even groot 267 m2 en hebben een Pulastic vloer.

Theater heeft een theateropstelling voor 265  personen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u bellen naar 053 475 74 55 of een email sturen naar reservering@wijkvoorziening.nl

Wilt u direct online reserveren klik dan hier

 

 

 

 

 

Prismare

Schenk Atelier Katoen verzorgt de catering voor alle partijen die in de ochtend, middag en/of avond een boeking hebben binnen Prismare. Voor cateringafspraken kunt u rechtstreeks contact opnemen tijdens de openingstijden: ma t/m vr van 9.00 tot 16.00 uur.

Contact: Team W&A Lonnekerspoorlaan 120

Lonnekerspoorlaan 120  7523 BJ Enschede

Postadres: Postbus 248  7120 AE Aalten

telnr; 088-4950765

email: team.walonnekerspoorlaan120@estinea.nl

 

 

 

Cateringformulier downloaden

RUIMTE ( incl. beamer, scherm, flipover)
Tarief (excl. BTW)

Ateliers
€ 15,50 ---- € 37,50 per dagdeel (3 á 4 uur)

Theater
€ 290,00 per dagdeel

Sportzaal half
€ 13,61 per uur

Sportzaal heel
€ 27,11 per uur


EXTRA FACILITEITEN (naast reeds aanwezige faciliteiten in de ruimte)
PRIJS PER STUK (excl. BTW)

Zaalinrichting (ombouw standaard ruimte)
€ 25,00

Zaalinrichting evenement
€ 45,00

Extra Beamer en scherm
€ 15,00

Extra Flipover
€ 7,50

Theatertechnicus
€ 36,50 per uur