Een vergaderzaal huren in Enschede met onze unieke werkwijze

Direct online reserveren

Prismare biedt zaalverhuur aan voor verschillende ruimtes; Ateliers genoemd

Atelier 1 beschikt over een vergaderopstelling voor 15 personen. Hiermee is Atelier 1 uitermate geschikt voor vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten of cursussen. Daarnaast bevindt er zich een zithoek waardoor dit Atelier ook zeer geschikt is om in kleiner groepen uiteen te gaan.

Atelier 2 beschikt over een vergaderopstelling voor 18 personen. Hiermee is Atelier 2 uitermate geschikt voor vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten of cursussen.

Atelier 3 beschikt over een U opstelling voor 22 personen. Hiermee is Atelier 3 uitermate geschikt voor vergaderingen zakelijke bijeenkomsten of cursussen.

Muziek Atelier 1 is voorzien van een cabaretopstelling voor 35 personen.

Muziek Atelier 2 is voorzien van een geluidsinstallatie en is volledig geluidsdicht. Er staan 50 klapstoelen. Gebruik van een piano is in overleg mogelijk.

Creatief Atelier is uitermate geschikt voor het organiseren van workshops, schildercursussen en andere kunstvormen. Er bevindt zich een klasopstelling in de ruimte met daaromheen krukken. Tevens is er een visagie spiegel aanwezig.

Sportzaal 1 en 2 zijn beide even groot 267 m2 en hebben een Pulastic vloer.

Theater heeft een theateropstelling voor 265  personen.

 

Een vaste ruimte huren voor uw vereniging of organisatie; Met uw vereniging of organisatie op een vaste dag een ruimte huren? Dat kan. Meer dan 25 verenigingen en organisaties gingen uw voor. ( zie homepagina Huisgenoten & Huurders) U mag zelf bepalen wat u zou willen betalen als u permanent bij ons gaat huren, dit doen wij doormiddel van ruilhandel.

Ruilhandel; Wij werken in Prismare met ruilhandel in combinatie met zaalverhuur. De zogenoemde ‘ruilhandel’ van de wijkvoorzieningen is bijzonder maar tegelijkertijd een eeuwenoud beproefd recept, gebaseerd op het principe van handel drijven toen er nog geen geld was. Instanties, verenigingen en organisaties kunnen permanent voor hun vereniging gebruik maken van de voorzieningen in Prismare voor een gunstig (of geen) tarief. Maar dan moeten ze wel iets terug doen, waarmee het algemeen (financieel) belang van de wijkvoorziening en haar doelstellingen worden ondersteund. Mocht de ruilhandel uw interesse hebben gewekt, maak dan vrijblijvend een afspraak, wij leggen u graag uit wat de ruilhandel voor u vereniging of organisatie kan betekenen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via reservering@wijkvoorziening.nl of via 053-4757455

Wij denken graag met u mee!

online reserveren

 

Prismare

Schenk Atelier Katoen verzorgt de catering voor alle partijen die in de ochtend, middag en/of avond een boeking hebben binnen Prismare. Voor cateringafspraken kunt u rechtstreeks contact opnemen tijdens de openingstijden: ma t/m vr van 9.00 tot 16.00 uur.

Contact: Team W&A Lonnekerspoorlaan 120

Lonnekerspoorlaan 120  7523 BJ Enschede

Postadres: Postbus 248  7120 AE Aalten

telnr; 088-4950765

email: team.walonnekerspoorlaan120@estinea.nl

 

 

Cateringformulier downloaden

RUIMTE ( incl. beamer, scherm, flipover)
Tarief (excl. BTW)

Ateliers
€ 15,50 per uur --- € 37,50 per dagdeel (3 á 4 uur)

Theater
€ 290,00 per dagdeel

Sportzaal half
€ 13,61 per uur

Sportzaal heel
€ 27,22 per uur


EXTRA FACILITEITEN (naast reeds aanwezige faciliteiten in de ruimte)
PRIJS PER STUK (excl. BTW)

Ombouwkosten Theater
€ 45,00

Ombouwkosten overige ruimtes
€ 25,00

Extra Beamer en scherm
€ 15,00

Extra Flipover
€ 7,50

Theatertechnicus
€ 36,50 per uur